Landmade

Landschap + Architectuur

referenties

Opdrachtgevers over de samenwerking met Land-made en het resultaat:

over hun schoolpleinen bij de Brede School de Esdoorn in Sleeuwijk:
"We hebben in oktober 2017 ons nieuwe schoolgebouw in gebruik genomen. Het is mooi ingedeeld en aangekleed. Ook de buitenruimte ziet er uitdagend en uitnodigend uit en vormt één geheel met de binnenkant. We hebben een heel mooi traject achter de rug onder deskundige begeleiding van Audrey Coert. In enkele workshops zijn onze wensen verzameld en vertaald naar een plan. Dat plan is diverse keren gepresenteerd en op basis van reacties bijgesteld. Het heeft geleid tot een aantrekkelijke buitenruimte voor onze kinderen en na schooltijd voor de directe omgeving van de school. We zijn er blij mee."
         Wim Marinissen, directeur PC BS De Morgenster

over hun achtertuin:
"Onze achtertuin was toe aan een stevige renovatie. Met je open, kritische blik gaf je ons veel ideeën. Die inspiratie hebben we omgezet in het maken van een ontwerp. Het was fantastisch leuk om dat samen met jou te doen. Wij leerden over zichtlijnen; jij kreeg een beeld bij onze wensen. Je uitwerking van onze plannen had iedere keer weer een verrassend resultaat. Daarbij waren we onder de indruk van je plantenkennis, je kordate presentatie en je humor. De overdracht van de plannen aan de hovenier verliep prima en nu groeit en bloeit alles. Wat hebben we een prachtige tuin gekregen, Audrey! Heel veel dank, "
         Evert Hageman & Astrid van Winden 

Over hun tuinontwerp
"We're impressed! Very creative solutions for our garden!"
          fam. Nellist, Rotterdam

Over de collectieve tuinen van de Binnentuin van Overschie:
"Ziet er super uit. We merken dat het ten goede komt aan de verkoop van de woningen. We hebben van de 26 woningen nog maar 4 te koop en hopen deze 4 nog dit jaar te verkopen. Dat is in deze tijd helemaal niet slecht. De inrichting van de tuinen draagt daar zeker aan bij."
         Nora Cwiklicki, senior projectontwikkelaar, Woonstad Rotterdam 
         
Over het meerjarenonderhoudsplan voor de collectieve tuin van de Eendracht:
"Ik vind het een mooi plan, goed gedocumenteerd. Er is goed gekeken en geluisterd. Complimenten!"

“Audrey Coert heb ik leren kennen als vakvrouw die haar verhaal prima kan vertalen in voor bewoners begrijpelijke taal. Ze denkt mee met de uiteindelijke gebruikers van het in te richten gebied en tovert zo simpele terreinen om in geheime mooie plekjes die passen in de omgeving en het seizoen van dat moment.” 
          Marco Beckerschmidt, Wijkmanager Overschie, Woonstad Rotterdam 

“Audrey is als landschapsarchitect/stedenbouwkundige actief op zowel visieniveau als op het niveau van concrete uitwerking. Beide doet zij met kennis van zaken, aandacht voor de integratie van de disciplines landschap, stedenbouw en architectuur en een grote betrokkenheid. Grote kracht van Audrey is het samen met bewoners, gebruikers en de professionals komen tot mooie ontwerpen en gedragen plannen. Met veel gevoel voor het proces en de samenwerking.” 
           Coriene Brons, projectleider gemeente Veldhoven

Over wijkspeeltuin TakaTuka Land:
"De vrijwilligers en Kees (de beheerder) kijken terug op een mooi openingsfeestje. En ik dus ook. Een prachtig weekend en al 50 abonnementen voor volgend jaar verkocht! Wat maar wil zeggen dat de bezoekers heel blij zijn met de nieuwe inrichting."
          Annemieke Westhoeve, teamleider Buurtwerk Rotterdam

Over het adviesgesprek voor hun dakterras:
"Super bedankt voor je boekje! Dat is natuurlijk veel meer dan we hadden besproken! Nogmaals dank voor het leuke gesprek en voor je adviezen - daar kunnen we wel wat mee." 
          C.Vink, Amsterdam       
         
 

  

 

 

 

schoonheid in het alledaagse zien referenties herfst Land-made