Landmade

Landschap + Architectuur

tuinontwerpen

Waarom een tuinontwerp?
Nu we noodgedwongen door het Coronavirus veel tijd thuis doorbrengen, zijn onze tuinen, balkons en dakterrassen nog belangrijker dan voorheen. Haal de natuur dichtbij huis nu je er niet op uit kunt gaan. Creëer je ideale buitenkamer waar je van de zon kunt genieten. Zaai je eigen moestuin en maak zelf compost. Graaf een vijver. Geef je kinderen een veilige speelruimte. Je eigen buitenruimte biedt zoveel mogelijkheden! Gebruik deze bijzondere periode om samen met mij na te denken wat je tuin voor jou kan betekenen. 
Wat je ook zoekt in je eigen buitenruimte, ik help met het kiezen van de juiste indeling, materialen en beplanting. Een goed doordacht ontwerp is belangrijk om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Ik vertaal je tuinwensen naar een sfeervol en eigenzinnig ontwerp. Het wordt in ieder geval een tuin die aansluit bij je leefstijl en die in alle seizoenen aantrekkelijk is. 

Laat je inspireren 
door deze voorbeelden van gerealiseerde tuinen en dakterrassen en gebruik deze bijzondere periode om samen met mij na te denken wat je tuin voor jou kan betekenen. 

Werkwijze
In een eerste gesprek (online of op locatie -op gezonde afstand) leren we elkaar kennen en krijg ik een goed beeld van de tuin. Op basis van je wensen maak ik een offerte. Als je akkoord bent met de offerte, maak ik een schets die ik na bespreking uitwerk tot een ontwerp met beplantingsplan.   
Wil je ook de realisatie uit handen geven? Ik werk samen met een vakkundige hovenier. Desgewenst vraag ik een offerte op en begeleid ik de uitvoering.


kleur in de tuin Land-made tuinontwerp Land-made vogelvriendelijke tuin Land-made lentebeleving Land-made klimroos Land-made Landmade AudreyCoert tuinontwerp prairietuin

een goed tuinontwerp geeft veel gebruiksplezier en voegt letterlijk meer waarde toe aan je woning

©